T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI

Belgegeçer
WEB
Adres
Yıldırım Beyazıt Mahallesi , Lise Şehit Polis Yüksel ALÇIN Caddesi, No56 Anamur/Mersin
Vizyon
Uluslararası niteliklere sahip sağlıklı insan gücünün yetiştirilmesini sağlayan, çağdaş eğitim tekniklerini süratle ve verimli bir şekilde sisteme yansıtan, yararlanan ve sağlığından sorumlu bireyler yetiştirmesine katkıda bulunan, sağlık eğitimi alanında lider bir kurum olmak. Fert ve toplum hayatı için mutlak gerekli olan mesleğimizin gerektirdiği bilgi, beceri ve iş alışkanlıklarını edinmiş, ekonomik ve teknolojik gelişimlere uyum sağlayabilen çok yönlü düşünebilme becerisine sahip bilinçli elemanlar yetiştirmektir.
Misyon
Anamur Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak; mesleklerinin gereğini benimsemiş insanları dolayısıyla mesleğini seven görev ve sorumluluk duygusu gelişmiş disiplinli, dürüst ve haysiyetli, ilmi ve teknolojik gelişimlere paralel, sağlık hizmetleri ihtiyacına uygun öğrenciler yetiştirmek amacındayız.
Başarılar
2019 yılında sınava giren öğrencilerden 49 ‘u 2 yıllık meslek yüksekokuluna , 4’ü lisansa yerleştirilmiştir. 2018 yılında sınava giren öğrencilerden 50 ‘ı 2 yıllık meslek yüksekokuluna , 4 lisansa yerleştirilmiştir. 2017 yılında sınava giren öğrencilerden 6 lisans 51’i 2 yıllık meslek yüksekokuluna, 2016 yılında sınava giren öğrencilerden 5 lisans 35’ı 2 yıllık meslek yüksekokuluna yerleşmiştir.
Öğretmen :27
Yerleşim Yeri
Anamur
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İLE UZAKLIK 220 KM.OKUL İLÇE MERKEZİNDEDİR.
Kontenjan Bilgileri
Taban-Tavan Puan Bilgileri
TABAN:81,55 TAVAN:94,20
Sportif Etkinlikler
VOLEYBOL ATLETİZM VE FUTBOL TAKIMLARI MEVCUT
Bilimsel Etkinlikler
TÜBİTAK
Proje Çalışmaları
ÖĞRENCİLERİMİZ AİLELERİMİZLE BULUŞUYOR PROJESİ PANDEMİ NEDENİ İLE 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNDE BİR AY YAPILABİLMİŞTİR. BİR AYLIK DÖNEMDE YAPILAN ÇALIŞMAYA 1 MÜDÜR YARDIMCISI,3 ÖĞRETMEN VE 18 ÖĞRENCİ KATILMIŞTIR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
YURTDIŞI ÖĞRENCİ STAJ ETKİNLİĞİ PANDEMİ NEDENİ İLE İPTAL EDİLMİŞTİR