MERSİN / ANAMUR - Abdulkadir Perşembe Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

OKUL MÜDÜRÜ

Hacı Yakup ARSLAN

Okul Müdürü

25.05.1972 yılında Mersin'in Bozyazı ilçesi Lenger Köyünde doğdum. İlkokulumu burada tamamladıktan sonra Ortaokul ve Lise hayatımı Anamur Lisesinde tamamladım. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliğini bitirdim. Toros Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilimi alanında Yüksek Lisans yaptım.29.12.1994 yılında başladığım öğretmenlik hayatıma 2003 yılından itibaren okul yöneticisi olarak devam etmekteyim.17 yıldır sürdürdüğüm idarecilik hayatımda Anamur Fatih İlköğretim okulunda Müdür yardımcılığı ve Okul Müdürlüğü, Anamur Cumhuriyet Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcılığı ve Müdür Baş yardımcılığı, Anamur Anadolu Lisesinde Müdür yardımcılığı, Şehit İbrahim Armut Anadolu Öğretmen Lisesinde ve Fen Lisesinde Okul Müdürlüğü görevinde bulundum. Şu an itibariyle de Anamur Abdulkadir Perşembe Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde görevimi sürdürmekteyim.

Yayın: 05.01.2021 - Güncelleme: 27.11.2023 09:52 - Görüntülenme: 783
Kaynak: